Vitale.bg е онлайн магазин, създаден да предлага готини продукти и аксесоари за дома. Готини продукти за нас са тези, които освен функционални и устойчиви са и красиви, но и на приемливи цени. Предлагаме голямо разнообразие на стоки за дома, включително високото качество на немските марки KÜCHENPROFI, CILIO и ZASSENHAUS. Надяваме се предлаганите продукти и аксесоари за готвене, хранене и сервиране, почистване ще улеснят, но и ще вдъхновят хората, искащи един по-хубав дом. Нашите продукти събуждат желание за готвене, стимулират въображението и творчеството и отварят нови, непознати кулинарни светове.

KÜCHENPROFI – професионални също кухненски съдове за готвене – тенджери, тави за печене, форми за печене, чайници.

Името на KÜCHENPROFI казва всичко – професионални продукти и аксесоари за кухнята. Марката наближава стогодишнина, тъй като създадена през далечната 1923 година. Освен от професионални, разбира се и любители готвачи, както и всички, които обичат добрата храна, ще намерят широк и разнообразен асортимент от като форми за печене, тенджери, тави, ножове и много други джаджи. Освен за готвене и сервиране, марката предлага и интересни уреди за чистене, както и топки за омекотяване.

Zassenhaus – доказани от времето уреди за кухня – ножове и аксесоари.

Не са много производителните на продукти за домакинството, които могат да се похвалят със сто и петдесет годишна история. Един от тях е Zassenhaus, създадена още през 1867 г. в пруската провинция Рейнланд. Компанията е спомената за първи път в търговския регистър на немския град Швелм през 1877 г. По време на дългата си история на възходи и спадове, компанията е обособилан забележителен асортимент от продукти за кухня като ножове, купи, лъжици. Освен, продукти за дома, преминали теста на времето, компанията предлага и иновативни продукти като кухненски таймери.

Cilio е името на съвременните съдове за кухня – рендета за зеленчуци, кухненски белачки,  кухненски ножове и ножици, мелнички за подправки, джезвета за кафе.

Cilio е “най-младата” марка е протфолиото ни, основана е през 1993 г. в Солинген, Германия. Производителят непрекъснатото развива колекцията си, както успешно синтезира иновации в асортимента и най-съвременни тенденциите в продуктите за дома. Това помага марката да се институционализира на пазара в най-кратки срокове. Компанията предлага, както ненадминати продукти за говене като рендета за зеленчуци, кухненски белачки,  кухненски ножове и ножици, мелнички за подправки, така и елекричрески уреди като кафеварки, кани и тостери.. Марката предлага и лайфстал продукти като кошници за пикник.

Картини и пана

Освен кухненските ни съдове и принадлежности можете да откриете и красиви и въздействащи картини, репродукции и пана от една или три части, които могат да създадат страхотна атмосфера и да украсят на всеки интериор. Картините не се поддържат на склад, а се изработват специално за нашите клиенти след поръчка.

Подбрали сме широка колекция натуралистични, природни, абстрактни, флорални модели, които не само ще запълнят, но и ще украсят помещенията, в които ги поставите. За любителите на известни художници предлагаме произведения на изкуството на класически артисти, включително български Всички картини се предлагат в различни размери, които са съобразени със специфката на съответната картина.

Изделия от дърво

В категорията „Изделия от дърво” предлагаме разнообразни аксесоари за дома и декорация. Тук можете да откриете различни по размери купи и купички, които можете да използвате по предназначение или за декорация. Включили сме и разнообразни дървени пана и икони с релефно изображение.

Всички изделия в категорията са изработени изработено от масивен сух дървен материал, а не слепен такъв. Всички продукти в подкатегорията са с уникални савторски дизайн и не се произвеждат серийно. Тъй като дървесината е естествен продукт, цветовете, дървесните шарки варират за всякo изделие.  Така всяко изделие притежава уникални шарки и цветове. От нас купувате продукта, който виждате, а не негово серийно произведено копие.