Категории

Основната ни категория "Кухненски съдове и принадлежности" е разделена на две други - "Кухненски съдове за готвене и сервиране" и "Аксесоари за кухня и джаджи".

В подкатегорията "Кухненски съдове за готвене, хранене и сервиране" са включени немски кухненски съдове за готвене и сервиране, които могат да се използват както от професионалисти, така и от непрофесионалисти у дома. Предлаганите продукти се търсят по целия свят и носят безспорното качество на традиционни и модерни германски производители. В подкатегорията можете да намерите тенджери, тави, купички за крем, форми за печене, чайници и касероли, джезвета, канчета и кафеварки. Освен продуктите разпределени в тези категории предлагаме и интересни джаджи за готвене и сервиране, които сме обособили в графа други. Изработени от най-висококачествени материали като неръждаема стомана и твърд порцелан, кухненските съдове са подходящи за здравословно готвене. Нашите продукти са качествени, удобни за употреба и правят готвенето толкова приятно, колкото и похапването.

Кухненските съдове за готвене и сервиране са задължителни, но за създаване на истинско кулинарно творчество са необходими кухненски принадлежности и аксесоари. Затова в "Аксесоари за кухня и джаджи" сме събрали страхотни продукти. Белене, настъргване, нарязване са само малка част от дейностите в кухнята. Можете да улесните всяка една от тях с подходящия инструмент. Кухненските ни аксесоари са комбинация между немска прецизност и здравина от една страна и отлична функционалност и практичност от друга. Сигурни сме, че ще направят живота Ви по-лесен. Основните ни подкатегории са: топки за изсушаване, почистване, рендета, белачки, ножове и ножици, мелнички за подправки, кутии за хляб, кухненски термометри, черпаци и лъжици, но освен тях предлагаме и много други нестандартни джаджи. С всички тези кухненски принадлежности можете да развихрите кулинарните си фантазии.