Безплатна доставка за продукти на стойност над 98 лв

Производител: Vitale
Код на продукта: 7011-B
Наличност: В наличност
0.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Бърза поръчка

Предлaгаме пана от плоскости за стена в размер, форма и материал подхождащи на интериора Ви. Паната се произвеждат от PVC плоскости с дебелина 5 мм. Олекотената PVC плоскост позволява висококачествен принт. Тази плоскост е най-луксозния вариант. Паното е леко и елегантно. Лесно за монтаж посредством двойно лепящи лепенки. Материала е издържлив и при външни условия.

Паната са сред най-модерните декорации в сферата на интериорния дизайн, а в случая на планата от плоскости и на екстериорния дизайн. Можете да поставите пана навсякъде в дома Ви - хол, спалня, кухня, детска стая, но и във офис и/или други помещения.

За изработването на паната се използват латексови бои и мастила от световно признатия лидер в печата Hewlett-Packard. Мастилата притежават сертификат за безопасност и екологичност.  Мастилата се използват по целия свят и са напълно безвредни за възрастни и деца. Те са без аромат и са незапалими.

Монтаж

Към всяко поръчано пано получавате безплатни способи за лесно закачане на стена.

Време за изработка и доставка

Изработката на всяка декорация за стена отнема от 5 до 7 работни дни и се доставя до 8 работни дни. В случай, че сте поръчали и други стоки от Vitale.bg, цялата поръчка се комбинира в една доставка, изпълнявана в  настоящите срокове.