Безплатна доставка за продукти на стойност над 98 лв

Производител: Vitale
Код на продукта: 10518
Наличност: В наличност
0.00лв.

Възможни варианти

Количество:

Бърза поръчка

Всички картини се предлагат в различни размери, които са съобразени със специфката на съответната картина. Картината се опъва върху дървени подрамки с дебелина 3 см. и може да бъде изработена от два вида материал:

  1. Канава (платно), опъната на подрамка с дебелина 30 мм. Този вид канава е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал поликотън с текстурирана повърхност.

или

  1. Канава (платно) от 100% памук, опъната на подрамка с дебелина 30 мм. Канавата от 100% памук е плътен, изтъкан от нишки гъвкав материал с текстурирана повърхност. Канавата се опъва върху дървени подрамки с дебелина 3 см.

Канавата е платно, покрито със специален импрегнант, за да бъдат цветовете наситени и дълготрайни и заради структурата на материала изображенията изглеждат живи и обемни. Използва се от художници за рисуване на картини. Разликата между двата вида канава е в състава на материала. Канавата от 100% памук се почиства по-лесно и издържа по-дълго на вътрешни условия.

За изработването на паната се използват латексови бои и мастила от световно признатия лидер в печата Hewlett-Packard. Мастилата притежават сертификат за безопасност и екологичност.  Мастилата се използват по целия свят и са напълно безвредни за възрастни и деца. Те са без аромат и са незапалими.

Монтаж

Монтирането на стената става посредством закачалки тип „крокодилче“, които са включени в комплекта.

Време за изработка и доставка

Изработката на всяка декорация за стена отнема от 5 до 7 работни дни и се доставя до 8 работни дни. В случай, че сте поръчали и други стоки от Vitale.bg, цялата поръчка се комбинира в една доставка, изпълнявана в  настоящите срокове.